MEGOSZ Közgyűlés és Munkaértekezlet
NAIK MGI – 2018. március 6., kedd, 10:02

2018. március 2-án került megrendezésre a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ) Közgyűlése és Munkaértekezlete, amelyen a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet (NAIK MGI) a MEGOSZ teljes jogú tagjaként vett részt.

A délelőtti közgyűlésen megtörtént a szövetség 2017. évi szakmai és pénzügyi beszámolójának, valamint a 2018. évi költségvetésének és munkaprogramjának részletes ismertetése, konstruktív megvitatása és egyhangú elfogadása.

A délutáni szakmai munkaértekezlet keretében a NAIK MGI munkatársai interaktív szakmai megbeszélések segítségével igyekeztek beazonosítani azokat a szakterületeket, amelyeken a jövőben is szorosan együttműködhetnek azokkal a releváns tagvállalatokkal, amelyek mezőgazdasági gépeket gyártanak, fejlesztenek és forgalmaznak.

Emellett új szakmai kapcsolatok felvételére is nyílt lehetőség, hiszen a MEGOSZ új tagjainak bemutatkozására is sor került a program során.

A NAIK MGI számára továbbra is kiemelt fontosságúak a MEGOSZ elnökségével, továbbá tagjaival fennálló kapcsolatok, hiszen ezeknek köszönhetően korábban is számos gyakorlat- és piacorientált pályázati, illetve egyéb konstrukcióban megvalósult, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésre kínálkozott lehetőség, amelyek minden esetben új terméket, új prototípust, új technológiát vagy éppen új szolgáltatást eredményeztek.

A NAIK MGI vezetősége és munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy az együttműködések száma a jövőben még tovább növekedjen.



AMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.