NAIK MGI részvétel az ISTVS 2017. évi konferenciáján
2017. október 4., szerda, 10:51

Az ISTVS (International Society for Terrain-Vehicle Systems) a Szent István Egyetem szervezésében 2017. szeptember 25-27. között nagy érdeklődés mellett, Budapesten rendezte meg a 19.

Az ISTVS (International Society for Terrain-Vehicle Systems) a Szent István Egyetem szervezésében 2017. szeptember 25-27. között nagy érdeklődés mellett, Budapesten rendezte meg a 19. nemzetközi és egyben 14. európai-afrikai regionális konferenciáját.

A több mint 50 éves múltra visszatekintő, közel 400 tagot számláló szervezet a járműtechnika, a terepjáráselmélet, a mezőgazdasági, erdészeti, hadi és más, az égitestek felszínén mozgó robotjárművek területén dolgozó kutatókat, oktatókat és szakértőket tömöríti a világ minden tájáról.

Az ISTVS három évenkénti nemzetközi konferenciái között regionális konferenciák is megrendezésre kerülnek. A háromnapos, közel 130 résztvevő megjelenésével megrendezett eseményen több mint 70 pályamű került bemutatásra a tíz előadásszekció és egy poszterszekció keretében.

A konferencia poszterszekciójában intézetünk, a NAIK MGI is képviseltette magát egy, a konferenciakiadványban megjelent lektorált cikkel, mely az MGI terepen mozgó járművek, elsősorban mezőgazdasági erőgépek szántóföldi vizsgálatára alkalmas fékező járművének bemutatását tartalmazza: (Gábor Bércesi, Adrienn Bablena, László Kovács, Kornél Szalay (2017): Dynamometer vehicle for field tests in agricultural machinery, Proceedings of the 19th Int & 14thEur-Afr Reg Conf of ISTVS, Budapest, Hungary)

A konferencia programját érdekes szakmai kirándulás egészítette ki a Rába Járműipari Holding Nyrt. Győri gyárába, valamint az Écsi Rábaring tesztpályára, ahol a Magyar Honvédség Logisztikai Központ járműbemutatóját tekinthették meg az érdeklődők.



AMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.