Változás a növényvédelmi gépekkel kapcsolatos ügyintézésben
2018. október 18., csütörtök, 09:19

Szeretnénk tájékoztatni tisztelt partnereinket, hogy a növényvédelmi gépek típusminősítési eljárásának lefolytatásával, forgalomba hozatali engedély kiadásával és meghosszabbításával, tanúsító matricák megrendelésével, megküldésével, vegyszermegtakarítás igazolásának kiadásával kapcsolatos ügyfélkezelés 2019. január 1-től az alábbi ügyfélfogadási rend szerint történik, az alábbi elérhetőségeken.

Szeretnénk tájékoztatni tisztelt partnereinket, hogy a növényvédelmi gépek típusminősítési eljárásának lefolytatásával, forgalomba hozatali engedély kiadásával és meghosszabbításával, tanúsító matricák megrendelésével, megküldésével, vegyszermegtakarítás igazolásának kiadásával kapcsolatos ügyfélkezelés 2019. január 1-től az alábbi ügyfélfogadási rend szerint történik, az alábbi elérhetőségeken:

Hétfő: 8:30-11:30

Csütörtök: 8:30-11:30

E-mail: bablena.adrienn[kukac]mgi.naik.hu

Tel.: +36 28 511 689

Mobil: +36 70 453 4794

Személyes megkeresés csak előzetes, e-mailben vagy telefonon történő bejelentkezés alapján lehetséges.

A fent megadott időpontok csak az ügyfelekkel történő kapcsolattartásra vonatkoznak, az eljárásokkal kapcsolatos munkát (gépvizsgálatok, engedélyek kiadása, matricák nyomtatása/megküldése, stb.) nem érintik.

Reméljük, hogy a változtatással növelni tudjuk a szolgáltatásaink színvonalát.AMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.