Mezőgazdasági gépi munkák költsége

MEGJELENT a „Mezőgazdasági gépi munkák költsége 2019-ben” című kiadvány

A NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet elkészítette legfrissebb gépesítésökonómiai kiadványát.
A „Mezőgazdasági gépi munkák költsége 2019-ben” című kiadvány összefoglalja, hogy a különböző gépekkel elvégzett munka mennyibe kerül. Ezáltal elősegíti a technológiai tervezést, a megfelelő gépkiválasztást, valamint lehetőséget kínál a gépek üzemeltetési költségének figyelemmel kísérésére. Továbbá segítséget nyújt a különböző költségkalkulációkhoz, szolgáltatási díjtételek kialakításához, és a díjajánlatok megítéléséhez is.

Megrendelhető (számlázási név, cím, és példányszám megadásával):

NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet 2100 Gödöllő, Tessedik S. u. 4.

Kósi Ágnes, Tel.: +36-28-511-641, e-mail: kosi.agnes[kukac]mgi.naik.hu

 

Ára:
2.100 Ft + postaköltség (1 db)
2.000 Ft + postaköltség (2 vagy nagyobb darabszám esetén)
Az árak az áfát tartalmazzák és minden esetben áfás számlát küldünk.


 

A NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet elkészítette legfrissebb gépesítésökonómiai kiadványát.
A „Mezőgazdasági gépi munkák költsége 2018-ban” című kiadvány összefoglalja, hogy a különböző gépekkel elvégzett munka mennyibe kerül. Ezáltal elősegíti a technológiai tervezést, a megfelelő gépkiválasztást, valamint lehetőséget kínál a gépek üzemeltetési költségének figyelemmel kísérésére. Továbbá segítséget nyújt a különböző költségkalkulációkhoz, szolgáltatási díjtételek kialakításához, és a díjajánlatok megítéléséhez is.

Ára: 2100 Ft (bruttó)


 

A NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet (NAIK MGI) kiemelt fontosságú feladatának tekinti, hogy folyamatosan tájékozódjon és tájékoztasson a gépüzemeltetés alakulásáról, ezért az Intézet magyarországi bázisgazdaságokban évről-évre figyelemmel kíséri a mezőgazdasági gépek üzemeltetési adatait és minden évben költség-előrejelzést készít. Az adott évre vonatkozó várható árakkal, bérekkel, valamint egyéb költségekkel kalkulálva kidolgozza és közreadja (az adott évre vonatkozó) a mezőgazdaságban használatos erő- és munkagépek (gépcsoportok) átlagos teljesítéseit és költségeit tartalmazó kiadványt, melyben összefoglalja, hogy a különböző gépekkel elvégzett munka mennyibe kerül. Természetesen a kiadványban szereplő gépféleségek árai, teljesítésadatai, és üzemeltetési költségei tájékoztató jellegű átlagok, ugyanis e számok a gyakorlatban alkalmazott tényleges típusoktól, illetve a használat esetenkénti körülményeitől függően eltérhetnek, ugyanakkor a közölt számok megfelelő kiindulási alapot jelenthetnek a mezőgazdaságban ténylegesen felmerülő munkavégzés költségének, illetve ellenértékének kiszámításához, és ha szükséges, akkor a számítási módszer ismeretében könnyen a helyi viszonyokhoz igazíthatók.

Ára: 2100 Ft (bruttó)AMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.