MGI - Kiadvány és Sajtó Osztály

Az Osztály a NAIK MGI szakmai kiadványainak elkészítésével kapcsolatos kiadói feladatok teljes körű menedzselését végzi, emellett szükség szerint sajtóközlemények, publikációk, eseménydokumentációk elkészítésében nyújt segítséget az intézet kutatási témáinak feladatai kapcsán.


Legfontosabb kiadványok

Több évtizede jelenik meg minden évben a „Mezőgazdasági gépi munkák költsége” c. kiadvány, amely segítséget nyújt a gazdálkodóknak a technológiai tervezéshez, a gépek üzemeltetési költségeinek figyelemmel kíséréséhez, különböző költségkalkulációkhoz, szolgáltatási díjak kialakításához és a díjajánlatok megtételéhez.

A NAIK MGI a kutatási eredmények gyakorlat számára fontos és hasznos ismereteit szakkönyvek formájában is megjeleníti. Az „MGI könyvek” sorozatnak immáron 8 kötete jelent meg különböző tématerületeket átfogva.

Az Osztály keretein belül működik hazánk egyetlen tudományos igényességű műszaki-fejlesztési szaklapjának szerkesztősége. A „Mezőgazdasági Technika” felelős kiadója a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft., kiadója a NAIK MGI. A lapban elsősorban a NAIK MGI kutatóira, valamint a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának oktatóira támaszkodva készülnek a teljes körű szakmai igényességű cikkek, amelyek alapvetően gépesítési témájúak, kapcsolódnak talajműveléshez, vetéshez, növényvédelemhez, állattartáshoz, megújuló energiákhoz, ökonómiához stb., átfogva az agrárium szinte teljes keresztmetszetét. A lap online felülete: www.mgitech.hu

Munkatársak

Pálinkás Gábor
Munkakör: osztályvezető, intézeti mérnök
Munkavégzés helye: 2100 Gödöllő, Tessedik Sámuel út 4.
Telefon: +36 28511662
Fax: +36 28511600
Mobil: +36 703794632
E-mail: palinkas.gabor[kukac]mgi.naik.hu
Szöginé Birta Diána
Munkakör: PR munkatárs
Munkavégzés helye: 2100 Gödöllő, Tessedik Sámuel út 4.
Telefon: +36 28511683
Fax: +36 28511600
Mobil: +36 703189568
E-mail: birta.diana[kukac]mgi.naik.huAMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.