NAIK MGI - sikeres részvétel a 37. AGROmashEXPO és a 9. AgrárGépShow kiállításon
2019. január 29., kedd, 12:35

A 2019-ben megalapításának 150 éves jubileumát ünneplő gödöllői Mezőgazdasági Gépesítési Intézet az idei évben is aktívan kivette részét a január 23. és 26. között megrendezett agráripari csúcsrendezvényen, és a G pavilon 403/A1 standján fogadta a mezőgépészet és gépesítés iránt érdeklődő szakmai közönséget.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont közleménye szerint a kellemetlen téli időjárás sem vette el a kedvét az érdeklődőknek - közel 46 ezer látogatója volt az idei szakkiállításoknak, és a Vásárközpont teljes területén több mint 350 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait.
Az agrárszakmák iránti növekvő érdeklődést kiválóan mutatja, hogy idén minden korábbinál több, összesen 4 ezer diák érkezett a kiállításra.

A szakmai jelenléten túl, január 24-én a Gépipari Tudományos Egyesület Mezőgépipari Szakosztálya, az MTA Agrár- és Bioműszaki Tudományos Bizottsága és a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet közös szervezésében megrendezésre került  az „Új trendek és innovációk a talajművelés gépesítésében” című szakmai konferencia.

A téma kiváló hazai ismerői és szakértői előadásaikban betekintést adtak a talajművelő gépek fejlesztési irányaiba, a különböző talajművelési technikákba, illetve bemutatásra került néhány hazai gyártású talajművelő gépeken alkalmazott új konstrukciós megoldás is.

 

 



AMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.