Szakmai szerepvállalás az ISWA Hulladékgazdálkodási Világkongresszusán
NAIK MGI – 2019. október 14., hétfő, 14:21

Az International Solid Waste Association (ISWA) szervezet 2019. október 8-án, a Spanyolországi Bilbaoban tartotta meg 29. világkongresszusát.

A komoly szakmai elismeréssel övezett konferencián a NAIK MGI tudományos segédmunkatársa, Üveges Zsuzsanna is lehetőséget kapott előadásának megtartására a "Biohulladékok és biohulladékok kezelésének technológiái" szekcióban.

A grandiózus eseményen mind az üzleti, mind az önkormányzati szféra képviseltette magát, a megjelölt témakörök pedig rendkívül aktuálisak voltak.

A konferencia legfontosabb témái: a hulladékok innovatív újrahasznosítási módszerei, a szerves hulladékok hatékony feldolgozási módjai, a hulladékgazdálkodás és az éghajlatváltozás kapcsolatának elemzése, az Ipar 4.0 vízió és a hulladékgazdálkodás viszonyának elemzése, illetve a hatékony és felelős hulladékgazdálkodás elemeinek hétköznapokba való átültetése és ennek elfogadtatásának módjai és példái.

Üveges Zsuzsanna előadásában arra hívta fel a figyelmet, hogy a legtöbb jelenlegi aerob és anaerob úton történő biohulladék-kezelő telep nem képes hatékonyan kezelni és feldolgozni az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő biodegradálható polimer anyagokat, és amely szituáció rövidesen komoly feladat elé fogja állítani a szakma képviselőit.



AMMÓNIA GÁZ EMISSZIÓS MODELL - Sertés

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.